Baris kemasan bobot lengkap kanggo tas, toples, botol lan karton.

Kita nyedhiyakake solusi sing akurat lan layanan purna jual sing luwih apik marang para pelanggan, supaya bisa nyukupi kabutuhan kanthi otomatis.

about_us_pic

Babagan kita

Smart Weigh yen wis ngirim mesin pengemasan multihead kanggo luwih saka 65 negara wiwit ditetepake ing 2012. Smart Weigh Packaging Machinery Co, Ltd wis suwe negesake menehi solusi lan mesin mesin timbang sing ditrapake lan otomatis kanthi rega cukup. Kualitas mesin lan praktik wis nggawe hubungan sing apik lan jangka panjang karo para pelanggan. Sanalika, kita dadi integrator sumber! Tegese kita nyedhiyakake bobot, mesin kemasan, lif, detektor, cek bobot lan sapiturute - Garis bungkus bobot lengkap kanggo kantong, jar, botol lan karton.

Produk Kita

Napa milih kita

4500m2

4500m2

Pabrik modern kanthi teknologi canggih

30 units

30 unit

Penggantian multihead khusus sing ana

56 sets

56 set

Kapasitas bungkusan taunan

24×7 hours

24 × 7 jam

Pengujian tuwa kanggo nggawe stabilitas mesin

Tampilan Pabrik