12 Gabungan Linear Gabungan Luwih abot SW-LC12 Kanggo Daging

Katrangan singkat:

Utamane ditrapake ing semi-otomatis utawa otomatis kanthi bobot daging seger / beku, iwak, pitik, sayur-sayuran lan macem-macem jinis buah, kayata irisan daging, salad, apel, lsp.


  • Konstruksi: Baja tahan karat 304
  • Model: SW-LC12
  • Bobot sabuk: 10-1500 gram
  • Bobot total: 10-6000 gram
  • Kacepetan: 5-40 bungkus / menit
  • Detail Produk

    Tag Product

    Spesifikasi

    Model

    SW-LC12

    Timbang

    12

    Kapasitas

    10-1500 g

    Gabungan Rating

    10-6000 g

     Kacepetan

    5-30 tas / menit

    Bobot Sabuk Ukuran

    220L * 120W mm

    Ukuran Sabuk Collating

    1350L * 165W mm

    Pasokan Daya

    1.0 KW

    Ukuran Kemasan

    1750L * 1350W * 1000H mm

    Bobot G / N

    250 / 300kg

    Metode meteng

    Mbusak sel

    Akurasi

    + 0,1-3,0 g

    Penal Kontrol

    9.7 "Layar tutul

    Tegangan

    220V / 50HZ utawa 60HZ; Fase Tunggal

    Sistem Drive

    Motor Stepper

    12 head linear combination weigher

    Aplikasi

    Utamane ditrapake ing semi-auto utawa otomatis sing bobot daging / beku, iwak, pitik, sayuran lan macem-macem jinis buah, kayata daging, irisan, apel dll.    

    fish

    Iwak

    fruit

    Woh-wohan

    meat tray

    Daging

    carrots

    Sayuran-sayuran

    Fitur

    • Sabuk bobot lan pangiriman dadi paket, mung rong prosedur supaya kurang ngeruk ing produk;

    • Paling cocog kanggo lengket & gampang rapuh ing bobot sabuk lan pangiriman,

    • Kabeh sabuk bisa dicopot tanpa alat, gampang diresiki sawise dienggo saben dinane;

    • Kabeh dimensi bisa disesuaikan karo desain miturut fitur produk;

    • Cocog kanggo nggabungake karo feed conveyor & bagger otomatis kanthi bobot lan baris pembungkus;

    • Kecepatan laras tanpa wates ing kabeh sabuk miturut fitur produk sing beda;

    • Otomatis ZERO ing sabuk penimbang kanggo luwih akurasi;

    • Opsi sabanjure collating sabuk kanggo dipakani tray;

    • Desain pemanasan khusus ing kothak elektronik kanggo nyegah lingkungan asor.

    Nggambar

    Smart Weigh nyedhiyakake tampilan 3D sing unik (tampilan kaping 4 kaya ing ngisor iki). Sampeyan bisa mriksa ngarep mesin, sisih, sisih ndhuwur, lan tampilan kanthi ukuran. Cetha ngerti ukuran mesin lan mutusake cara nyetel timbangan ing pabrik sampeyan.

    12 head linear combination weigher drawing

    FAQ

    1. Apa sistem kontrol modular?

    Sistem kontrol modular tegese sistem kontrol papan. Motherboard ngitung minangka otak, papan kontrol kontrol bisa digunakake. Timbangan multihead Smart Weigh nggunakake sistem kontrol modular kaping 3. 1 papan drive kontrol 1 feed hopper lan 1 bobot bobot. Yen ana 1 hopper bubar, nglarang hipper iki ing layar tutul. Hoppers liyane bisa kaya biasane. Lan papan drive iku umum ing seri bobot multihead Timbang. Contone, ora. Papan drive 2 bisa digunakake kanggo no. 5 Papan drive. Iku trep kanggo nyedhiyakake lan perawatan.

     

    2. Apa bobot iki mung bisa bobote 1 bobot target?

    Bisa ngebotake bobot sing beda-beda, mung ngganti paramèter bobot ing layar tutul. Gampang operasi.

     

    3. Apa mesin iki digawe saka baja stainless?

    Ya, konstruksi mesin, pigura, lan bagean kontak panganan kabeh baja stainless steel kelas 304. Kita duwe sertifikat babagan kasebut, kita seneng ngirim sampeyan yen perlu.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk