2 Kepala Linear Weigher SW-LW2

Katrangan singkat:

Cocog lan gubuk cilik, kaya beras, gula, glepung, bubuk kopi lsp.


  • Konstruksi: Baja tahan karat 304
  • Model: SW-LW2
  • Volume Hopper: 5L
  • Detail Produk

    Tag Product

    Spesifikasi

    Model

    SW-LW2

    Bujang Tunggal Max. (g)

    100-2500G

    Bobot Akurasi (g)

    0.5-3g

    Max. Kacepetan Bobot

    10-24wpm

    Bobot Hopper Volume

    5000ml

    Panel Kontrol

    7 "Tutul layar

    Max. campuran-produk

    2

    Keperluan Daya

    220V / 50 / 60HZ 8A / 1000W

    Ukuran Kemasan (mm)

    1000 (L) * 1000 (W) 1000 (H)

    Bobot Bruto / Net (kg)

    200 / 180kg

    2 head weigher

    Aplikasi

    Cocog lan gubuk cilik, kaya beras, gula, glepung, bubuk kopi lsp.

    seasoning
    rice
    beans
    sugar

    Fitur

    • Gawe campuran campuran campuran sing beda-beda ing siji debit;

    • Ngadopsi sistem pakan kedher tanpa bahan kanggo nggawe produk luwih lancar;

    • Program bisa diatur kanthi bebas miturut kahanan produksi;

    • Adopsi sel beban digital kanthi tliti;

    • Sistem kontrol papan stabil;

    • Layar tutul warna karo panel kontrol Multilanguage;

    • Sanitasi kanthi konstruksi 304 ﹟ S / S

    • Produk sing dihubungi bisa gampang dipasang tanpa alat.

    Nggambar

    2 head linear weigher

    FAQ

    1. Apa sistem kontrol modular?
    Sistem kontrol modular tegese sistem kontrol papan. Motherboard ngitung minangka otak, papan kontrol kontrol bisa digunakake. Timbangan multihead Smart Weigh nggunakake sistem kontrol modular kaping 3. 1 papan drive kontrol 1 feed hopper lan 1 bobot bobot. Yen ana 1 hopper bubar, nglarang hipper iki ing layar tutul. Hoppers liyane bisa kaya biasane. Lan papan drive iku umum ing seri bobot multihead Timbang. Contone, ora. Papan drive 2 bisa digunakake kanggo no. 5 Papan drive. Iku trep kanggo nyedhiyakake lan perawatan.

    2. Apa bobot iki mung bisa bobote 1 bobot target?
    Bisa ngebotake bobot sing beda-beda, mung ngganti paramèter bobot ing layar tutul. Gampang operasi.

    3. Apa mesin iki digawe saka baja stainless?
    Ya, konstruksi mesin, pigura, lan bagean kontak panganan kabeh baja stainless steel kelas 304. Kita duwe sertifikat babagan kasebut, kita seneng ngirim sampeyan yen perlu.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita