4 Kepala Linear Weigher SW-LW4

Katrangan singkat:

Cocog lan gubuk cilik, kaya beras, gula, glepung, bubuk kopi lsp.


Detail Produk

Tag Product

Spesifikasi

 

Model

SW-LW4

Bujang Tunggal Max. (g)

20-1800G

Bobot Akurasi (g)

0,2-2g

Max. Kacepetan Bobot

10-45wpm

Bobot Hopper Volume

3000ml

Panel Kontrol

7 "Tutul layar

Max. campuran-produk

4

Keperluan Daya

220V / 50 / 60HZ 8A / 1000W

Ukuran Kemasan (mm)

1000 (L) * 1000 (W) 1000 (H)

Bobot Bruto / Net (kg)

200 / 180kg

4 head weigher

Aplikasi

Cocog lan gubuk cilik, kaya beras, gula, glepung, bubuk kopi lsp.

seasoning
rice
beans
sugar

Fitur khusus

• Gawe campuran campuran campuran sing beda-beda ing siji debit;

• Ngadopsi sistem pakan kedher tanpa bahan kanggo nggawe produk luwih lancar;

• Program bisa diatur kanthi bebas miturut kahanan produksi;

• Adopsi sel beban digital kanthi tliti;

• Kontrol sistem PLC sing stabil;

• Layar tutul warna karo panel kontrol Multilanguage;

• Sanitasi kanthi konstruksi 304 ﹟ S / S

• Produk sing dihubungi bisa gampang dipasang tanpa alat;

Nggambar

4 head linear weigher

FAQ

1. Apa sistem kontrol modular?
Sistem kontrol modular tegese sistem kontrol papan. Motherboard ngitung minangka otak, papan kontrol kontrol bisa digunakake. Timbangan multihead Smart Weigh nggunakake sistem kontrol modular kaping 3. 1 papan drive kontrol 1 feed hopper lan 1 bobot bobot. Yen ana 1 hopper bubar, nglarang hipper iki ing layar tutul. Hoppers liyane bisa kaya biasane. Lan papan drive iku umum ing seri bobot multihead Timbang. Contone, ora. Papan drive 2 bisa digunakake kanggo no. 5 Papan drive. Iku trep kanggo nyedhiyakake lan perawatan.

2. Apa bobot iki mung bisa bobote 1 bobot target?
Bisa ngebotake bobot sing beda-beda, mung ngganti paramèter bobot ing layar tutul. Gampang operasi.

3. Apa mesin iki digawe saka baja stainless?
Ya, konstruksi mesin, pigura, lan bagean kontak panganan kabeh baja stainless steel kelas 304. Kita duwe sertifikat babagan kasebut, kita seneng ngirim sampeyan yen perlu.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita