Babagan Kita

Babagan Kita

Smart Weigh yen wis ngirim mesin packing multihead bobot luwih saka 65 negara. Smart Weigh diadegake taun 2012 kanthi pabrik pertama sing mapan ing kutha Henglan, kutha Zhongshan, Guangdong, China, lan target pasar ing luar negeri. 3 pendiri Smart Weigh sing ngurus desain, pemrograman lan pemasaran mesin, bisnis perusahaan wis tuwuh kanthi cepet amarga divisi khusus, Smart Weigh pindah dadi 4500m2 pabrik modern ing taun 2017.

Smart Weigh Packaging Machinery Co., Ltd wis suwe negesake babagan solusi mesin timbang lan mesin kemasan sing ditrapake lan otomatis kanthi rega sing cukup. Kualitas mesin lan praktik wis nggawe hubungan sing apik lan jangka panjang karo para pelanggan. Sanalika, kita dadi integrator sumber! Tegese kita nyedhiyakake bobot, mesin kemasan, lif, detektor, cek bobot lan sapiturute - Garis bungkus bobot lengkap kanggo kantong, jar, botol lan karton.

Kita tuwuh tanggung jawab lengkap ing ACCURATE, STABLE lan INOVASI!

Kita nyedhiyakake solusi sing akurat lan layanan purna jual sing luwih apik marang para pelanggan, supaya bisa nyukupi kabutuhan kanthi otomatis. Minangka pabrikan lan pemasok bobot linear, bobot multihead, kombinasi bentuk vertikal ngisi mesin kemasan segel, mesin kemasan kantong rotary, detektor logam, pemeriksa bobot lan sistem ngukur lan ngisi otomatis, kita ngurmati pilihan sampeyan lan setya nglampahi pangarepan .

4500m2

pabrik modern kanthi teknologi canggih

30 unit

ana sing ditetepake karo bobot tandhing

56 set

Kapasitas bungkusan taunan

24 × 7 jam

Pengujian tuwa kanggo nggawe stabilitas mesin

Timbang sing cerdas ngilangi bobot bobot multihead kanggo sawetara industri panganan khusus, kayata kimchi, nasi goreng, mi, salad, buah seger, daging, keju, jajan, sosej, dicampur kacang, campuran gula-gula lan liya-liyane. lan wis ngalami kanthi ngrancang babagan baris mesin pembungkus kanthi dhasar tanduran pelanggan.

Tim sawise dodolan karo 10 insinyur trampil ndhukung layanan sawise luar negeri / domestik lan layanan online.

Sertifikat