Mesin kemasan tray nampan otomatis

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Product

Sistem tray denester kalebu mesin ing ngisor iki:

1. Timbangan kombinasi linear SW-LC12 - ngebotake otomatis lan ngisi produk

2. Tray denester - otomatis tiba tray kosong

3. conveyor horisontal karo piranti mandeg - otomatis mungkasi tray kosong kanggo ngisi posisi, ngeculake tray sawise ngisi

Spesifikasi

Model

SW-PL8

Kisaran bobot

10-1500 gram / sirah

10-6000 gram / mesin

Max. kacepetan

10-40 tray / min

Gaya tas

Tray plastik, cangkir plastik

Akurasi

± 0,1-1,5g

Pena kontrol

layar tutul

Tegangan

220V 50 / 60HZ, fase siji

Sistem drive

Pengganti kombinasi linear: motor stepper (modular driving)

Tray denester: kontrol PLC

 

tray denester system

Aplikasi

Mesin pembungkus Kripik bisa nimbang lan ngemas kabeh jinis jajanan, kayata Kripik, crisps, french fries, jagung cemilan, tongkat jajanan lan sapiturute.

Sayuran-sayuran

Iwak

Daging

Woh-wohan

Tata prosedur kerja bakar

1. Ngisi sisipan lan posisi, banjur tongkat batang sing nyedhot nganti ngisor tray.

2. Sawise nyedhot wektu munggah (nyedhot tongkat melu tray ing ngisor), mula vacuuming. Ing langkah-langkah, ngetung wektu katup ngeculake wektu.

3. Katup mudhun diluncurake nalika mudhun ngeculake tutup, tumindak iki ngamanake tray sing di sedot kanthi lengkap.

4. Nalika mesin nyoba sub-tekanan, teken nyedhot mundur. Bebarengan, mesin ngitung wektu ngisep lan nyopot nganti nampan mudhun dadi sabuk. Kangge, tundha klep mudhun kanggo masang lan tundha klep supaya diluncurake kanggo tray sabanjure.

5. Daur ulang ing isi baki sabanjure.

Fitur

•  Tray utawa cangkir sing kapisah otomatis;

•  Mitsubishi PLC + 7I tutul layar kanggo kinerja stabil;

•  Panggantos dimensi tray sing beda tanpa alat, ngirit wektu produksi;

•  Bingkai 304 stainless steel kebak kanthi desain bukti banyu, supaya bisa digunakake ing lingkungan asor dhuwur;

• Weigher manual manual cocog kanggo daging, produk lengket, produk pecah lan liya-liyane;

• akurasi dhuwur kanthi sel beban Minebea.

 

Nggambar Mesin

Gambar mesin pembungkus nampan kaya ing ngisor iki:

tray packing machine drawing

FAQ

1. Apa mesin iki mung kanggo 1 tray?

Ora, dawa lan jembaré tray bisa diatur ing sawetara tartamtu. Yen sampeyan duwe 2-3 jinis tray dimensi. Mangga bareng karo kita, kita bakal nyoba ngrancang tray denester supaya cocog karo kabeh dulange.

 

2. Pira-pira dulang kosong bisa nyimpen sedina?

Bisa disimpen udakara 80 nampan. Kita duwe solusi tray kosong otomatis, kita seneng menehi saran yen perlu.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita