FAQ

FAQ

PITUKSAN SEMASA DIPENGGALKE

Regane opo

Rega kita tundhuk karo proyek sampeyan kanthi syarat. Kita bakal ngirim dhaptar rega sing dianyari sawise perusahaan ngubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimum?

Ora, MOQ kita minangka 1 mesin set. Mesthine, suku cadang MOQ dudu 1 pc.

Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing relevan?

Ya, kita bisa menehi sertifikat CE, sertifikat stainless steel 304 baja panganan, lisensi bisnis lan liya-liyane.

Kepiye wektu rata-rata timbal?

Umume, produksi garis kemasan lengkap yaiku 45 dina. Mesin unit siji 20 dina. Yen sampeyan duwe pesenan sing penting, sampeyan bisa hubungi kita, mbok menawa mesin sing dibutuhake sampeyan ana ing Simpenan.

Apa cara pembayaran sing sampeyan tampa?

Sampeyan bisa mbayar pembayaran menyang akun bank, TT utawa LC.

Apa njamin produk kasebut?

15 wulan wiwit kiriman. Kita menehi garansi babagan komponen elektronik lan pakaryan. Komitmen kita yaiku kanggo kepuasan karo produk. Ing babar pisan utawa ora, budaya perusahaan kita kanggo ngatasi lan ngrampungake kabeh masalah pelanggan kanggo kepuasan kabeh wong

Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

Ya, kita mesthi nggunakake kemasan ekspor kanthi kualitas tinggi. Kita uga nggunakake paket bahaya kanggo barang sing mbebayani lan pengirim panyimpenan kadhemen kanggo item sensitif suhu. Kemasan spesialis lan syarat pengepakan sing ora standar bisa uga dikenani biaya tambahan.

Kepiye babagan biaya pengiriman?

Biaya pengiriman gumantung karo cara sampeyan milih entuk barang. Jalur udara minangka cara paling cepet nanging uga sing paling larang. Seaway minangka solusi paling apik kanggo jumlah akeh. Tarif barang sing tepat mung bisa diwenehake yen ngerti babagan jumlahe, bobot lan cara. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Pengin kerja sama kita?