Mini akurasi dhuwur 14 bobot multihead bobot kanggo gandum wiji teh

Katrangan singkat:

Bobot 14 mini sing bobot karo 0.5L hopper, luwih akurasi tinimbang kepala 14 standar. Sampeyan bisa nimbang teh, wiji lan ganja.


  • Bahan Konstruksi: SUS304
  • Bingkai Mesin: 4 bingkai dhasar
  • Jilid Hopper: 0.5L
  • Gaya Kontak Panganan: Plain plate / Plat embossing
  • Gaya Nggawe Cone Ndhuwur: Getaran
  • Kelas anti banyu: IP65
  • Sistem Kontrol: Kontrol modular
  • Ukuran Dhuwit Minimal: 1 set
  • Detail Produk

    Tag Product

    Spesifikasi

     

    Model

    SW-MS14

    Timbang

    14

    Kisaran bobot

    1-300 gram

    Max. kacepetan

    120 tas / menit

    Tombol volume

    0.5L

    Akurasi

    ± 0,1-0,8g

    Pena kontrol

    7 ”layar tutul

    Tegangan

    220V 50 / 60HZ, fase siji

    Sistem drive

    Motor stepper (modular nyopir)

     

    mini 14 head weigher

    Aplikasi

    Skala sirah Mini 14 cocog kanggo teh, wiji, cili lan sapiturute. Produk kaya iki njaluk akurasi sing dhuwur banget.

    Teh

    Wiji

    Wiji cili

    Fitur

    • 0,5L malah 0,3L hopper kanggo produk cilik.

    • Sistem kontrol papan modular sing stabil kanthi layar tutul.

    • Werna pan lisan linear beda kanggo produk sing beda-beda.

    • Kamera opsional ing sisih ndhuwur bobot kanggo ngawasi kinerja mlaku.

    mini 14 head weigher 1
    mini 14 head weigher 2
    mini 14 head weigher 3

    Nggambar Mesin

    Smart Weigh nyedhiyakake tampilan 3D sing unik (tampilan kaping 4 kaya ing ngisor iki). Sampeyan bisa mriksa tampilan ngarep, sisih, ndhuwur lan kabeh kanthi ukuran. Cetha ngerti ukuran mesin lan mutusake cara nyetel timbangan ing pabrik sampeyan.

    mini 14 head multihead weigher drawing

    Mesin Packing sing kasedhiya

    VFFS

    Mesin Pembungkus Dpi

    Mesin mesin pembungkus vertikal 14 bobot bisa nggawe kantong utawa kantong gusset. Tas digawe dening film gulung.

    VFFS bag
    /about-us/
    Candy doypack packing line

    Mesin Packing Rotary

    14 kepala bobot bisa digunakake kanthi mesin pengepakan rotary. Iki cocog kanggo gaya tas premade, kayata Doypack.

    premade bag
    tray denester

    Tray Denester

    14 kepala bobot kerja nganggo denester tray. Bisa entuk pakan otomatis tray tray, ngebotake otomatis lan ngisi nampan, otomatis nampan nampan menyang peralatan sabanjure.

    tray sample
    Thermoforming packing machine

    Thermoforming / Mesin Paket Tray

    14 kepala bobot bisa digunakake karo mesin pengepakan film regangan 

    Thermoforming tray

    FAQ

    1. Apa sistem kontrol modular?

    Sistem kontrol modular tegese sistem kontrol papan. Motherboard ngitung minangka otak, papan kontrol kontrol bisa digunakake. Timbangan multihead Smart Weigh nggunakake sistem kontrol modular kaping 3. 1 papan drive kontrol 1 feed hopper lan 1 bobot bobot. Yen ana 1 hopper bubar, nglarang hipper iki ing layar tutul. Hoppers liyane bisa kaya biasane. Lan papan drive iku umum ing seri bobot multihead Timbang. Contone, ora. Papan drive 2 bisa digunakake kanggo no. 5 Papan drive. Iku trep kanggo nyedhiyakake lan perawatan.

     

    2. Apa bobot iki mung bisa bobote 1 bobot target?

    Bisa ngebotake bobot sing beda-beda, mung ngganti paramèter bobot ing layar tutul. Gampang operasi.

     

    3. Apa mesin iki digawe saka baja stainless?

    Ya, konstruksi mesin, pigura, lan bagean kontak panganan kabeh baja stainless steel kelas 304. Kita duwe sertifikat babagan kasebut, kita seneng ngirim sampeyan yen perlu.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita