Warta

  • Cara nyetel multi ngebotake (contone bobot 10 kepala)

    1. Resep terbuka (contone, bobote 4000g kanthi bobot 10 kepala, kudu ngeculake kaping pindho, resep mbukak 2000g) 2. Nguripake kaca pisanan antarmuka pangaturan parameter, ganti target bobot dadi 4000g. ...
    Waca liyane
  • MINGGU MINGGU MINGGU

    Akhir minggu maneh !! Muga-muga sampeyan seneng akhir minggu lan sugeng rawuh ing priksaan. Tim Smartweigh  
    Waca liyane
  • Cara njaga bobot multihead

    Tugas dhasar pangopènan: 1. Ngukur bobot multihead lengkap. 2. Priksa manawa wajan feed linear wis diinstal kanthi bener, ora bisa nabrak siji liyane. 3. Priksa manawa feed hopper wis diinstal kanthi bener. 4. Priksa manawa hopper timbang wis dipasang, sekrup ing loro-lorone ...
    Waca liyane
  • Tren pangembangan mesin pengepakan gandum ing wektu cedhak

    Minangka kemasan canggih lan stabil, mesin pengepakan gandum utamane ditrapake ing cemilan, wiji, permen, gula, teh lan liya-liyane Kacepetan lan akurasi sing dhuwur. Kaping pisanan, mesin pengepakan gandum dikontrol dening dewan ibu, sing minangka kapasitas penanganan data sing kuat lan sumber daya kontrol ...
    Waca liyane
  • Smartweigh Mbalik Bisa Dina Iki Saka Dina Buruh

    Senen Seneng! Dina iki kita bali menyang kantor wiwit preinan dina Tenaga Kerja, muga-muga ana pitakon babagan mesin. Tim Smartweigh  
    Waca liyane
  • Mesin Packaging Pabrik Smartweigh Mesin VFFS.

    Smart Weigh Pack minangka produsen mesin terkemuka ing Guangdong, China .Kami nyediakake mesin timbang, pengepakan lan inspeksi ing industri panganan lan non panganan wiwit 2012.  
    Waca liyane
  • Wara-wara kanggo tuku sistem pengepakan bobot multihead

    Cathetan nalika milih mesin pengepakan bobot multi-kepala: 1. Kualifikasi pabrikan. Iki kalebu kesadharan perusahaan 、 kemampuan paneliti lan pangembangan cert jumlah lan sertifikat pelanggan. 2. Kisaran bobot mesin kemasan bobot multihead. Ana ...
    Waca liyane
  • Kegiatan Akhir Pekan Game Basket Bebarengan Karo Perusahaan Kakang

    Smartweigh duwe game basket karo perusahaan sedulur wingi.        
    Waca liyane
  • Line Packing Angkat Menengah Sekunder Sistem Konveyor

    Fitur Khusus • Sistem angkat kaping pindho ngirim bahan menyang mesin timbang lan mesin pengepasan kanthi conveyor. • Jinis-jinis jinis konveyor sing kasedhiya kanggo pilihan kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan kayata conveyor mangkuk, conveyor condong nganti ...
    Waca liyane
  • Mesin pengepakan vertikal mesin bagging VFFS Kanggo Snack Packing

    Tipe Spesifikasi SW-P420 Panjang tas 60-300 mm (L) Lebar tas 60-200 mm (W) Lebar maksimal film roll 420 mm Kecepatan pengepakan 5-55 tas / menit Ketebalan film 0,04-0,09mm Konsumsi udara 0,8 mpa .. .
    Waca liyane
  • Jadwal Liburan Perusahaan Smartweigh ing Festival Ching Ming

      Para pelanggan, festival Qingming, uga dikenal minangka Hari Nyapu Makam ing basa Inggris, festival Tionghoa sing dianakake dening wong-wong Cina Han ing daratan China. Smartweigh bakal ditutup ing 3-4, April lan kabeh karyawan bakal duwe cuti rong dina. Kita bakal nanggapi priksaan sampeyan. Ap ...
    Waca liyane
  • Proyek kemasan anyar kanggo kembang Ganja Mint sing bobot entheng

    Gambar Spesifikasi Jeneng Garis Pengemasan Ganja Kacepetan 40-50bags ...
    Waca liyane
  • Direktur Jenderal Pemasaran Smartweigh Mr.Hanson Wong

    Sawise lulus saka universitas, Pak Hanson kerja ing perusahaan mesin kemasan suwene 5 taun, amarga didol senior kanggo pasar domestik, dheweke duwe pengalaman lengkap ing industri mesin kemasan. Nalika semana, dadi salesman isih adoh banget kanggo target tujuane, Hanson sadar yen dheweke ...
    Waca liyane
  • Sugeng Dina Wanita

    Sugeng Dina Internasional Wanita! Tim Smartweigh ngrayakake kontribusi luar biasa sing ditindakake para kolega wanita kanggo menehi solusi ngukur lan ngemas.      
    Waca liyane
  • Dina kapisan ing Sino-pack 2021

    Dina iki minangka dina kaping pisanan ing paket Sino, welcome ngunjungi kita ing 1.2 / A55. www.smartweighpack.com    
    Waca liyane
  • Tanduran Anyar Smartweigh

    Bubar iki dibangun pabrik anyar kanggo nyukupi kebutuhan produksi mesin kemasan massal sajrone seminggu ing Smartweigh.  
    Waca liyane
  • Smartweigh Sino-pack 2021exhibition

    Pameran Smartweigh Sino-pack 2021

    Tim Smartweigh bakal tampil ing Sino-pack 2021 jam 4-6, Maret 2021. Nomer kios: 1.2 / A55 Alamat: Area A, Komplek Pameran Ekspor & Ekspor China, Guangzhou, PR China. Pameran Internasional China babagan Mesin & Bahan Kemasan kaping 27 minangka perdagangan kemasan profesional lan ...
    Waca liyane
  • Smartweigh back to work from CNY holiday today

    Smartweigh bisa kerja maneh saka preinan CNY saiki

    Sawise preinan 15 taun Tionghoa 15 dina, Smartweigh mbukak dina iki. Sugeng rawuh kanggo panjaluk.    
    Waca liyane
  • Apa sing kudu dingerteni sadurunge sampeyan tuku skala multi-kepala komputer?

    1. Syarat ngukur akurasi / toleransi Kanggo nyuda biaya rontog nalika ngukur lan ngemas, pangguna pungkasan bakal milih tuku mesin kemasan bobot multihead tinimbang ngukur lan ngemas manual, luwih seneng tuku skala multi kepala akurasi sing luwih dhuwur. Iku ...
    Waca liyane
  • Kepiye cara kerja mesin kemasan pelet?

    Ing operasi, carane nggunakake peralatan mekanik kanthi luwih dhisik kudu luwih dhisik ngerti prinsip kerja peralatan mekanik. 1. Bahan kasebut mlebu menyang hopper timbangan liwat mekanisme panganan (lawang pneumatik); 2. Sawise nampa sinyal komponen sensor, manipulator ...
    Waca liyane