News Company

  • Packing machine industry development situation

    Kahanan pangembangan industri mesin kemasan

    Mesin pengepakan Tiongkok wis wiwit pungkasan, sistem industri durung dibangun ing taun 1980. Sawise reformasi lan pembukaan, panjaluk peralatan pengepakan terus meningkat. Ing dhukungan pamrentah, wutah taunan mesin packing taunan luwih saka 30%. Nalika iku 1990, wutah taunan i ...
    Waca liyane
  • How much you will save in a year?

    Pira sampeyan bakal nyimpen ing setahun?

    Nimbang lan ngemas otomatis Semi otomatis ngukur lan ngemas manual Siji pabrik pabrik panganan permen, biskuit, biji, lan liya-liyane, output setaun sing dibutuhake yaiku 1800 ton (250g / tas, output sedina 6 ton), apa kudu tuku sepisan semi - ngebotake ...
    Waca liyane
  • How much you will save in a year?

    Pira sampeyan bakal nyimpen ing setahun?

    Garis penimbang lan bungkus otomatis VS Lengkep manual lengkap lan ngemas Siji pabrik panganan ngasilake permen, biskuit, wiji lan sapiturute, output siji taun yaiku 3456ton (200g / tas, output sedina yaiku udakara 11.52ton), apa kudu tuku siji set kebak timbang otomatis ...
    Waca liyane