Warta Perusahaan

  • MINGGU MINGGU MINGGU

    Akhir minggu maneh !! Muga-muga sampeyan seneng akhir minggu lan sugeng rawuh ing priksaan. Tim Smartweigh  
    Waca liyane
  • Smartweigh Mbalik Bisa Dina Iki Saka Dina Buruh

    Senen Seneng! Dina iki kita bali menyang kantor wiwit preinan dina Tenaga Kerja, muga-muga ana pitakon babagan mesin. Tim Smartweigh  
    Waca liyane
  • Mesin Packaging Pabrik Smartweigh Mesin VFFS.

    Smart Weigh Pack minangka produsen mesin terkemuka ing Guangdong, China .Kami nyediakake mesin timbang, pengepakan lan inspeksi ing industri panganan lan non panganan wiwit 2012.  
    Waca liyane
  • Kegiatan Akhir Pekan Game Basket Bebarengan Karo Perusahaan Kakang

    Smartweigh duwe game basket karo perusahaan sedulur wingi.        
    Waca liyane
  • Jadwal Liburan Perusahaan Smartweigh ing Festival Ching Ming

      Para pelanggan, festival Qingming, uga dikenal minangka Hari Nyapu Makam ing basa Inggris, festival Tionghoa sing dianakake dening wong-wong Cina Han ing daratan China. Smartweigh bakal ditutup ing 3-4, April lan kabeh karyawan bakal duwe cuti rong dina. Kita bakal nanggapi priksaan sampeyan. Ap ...
    Waca liyane
  • Direktur Jenderal Pemasaran Smartweigh Mr.Hanson Wong

    Sawise lulus saka universitas, Pak Hanson kerja ing perusahaan mesin kemasan suwene 5 taun, amarga didol senior kanggo pasar domestik, dheweke duwe pengalaman lengkap ing industri mesin kemasan. Nalika semana, dadi salesman isih adoh banget kanggo target tujuane, Hanson sadar yen dheweke ...
    Waca liyane
  • Sugeng Dina Wanita

    Sugeng Dina Internasional Wanita! Tim Smartweigh ngrayakake kontribusi luar biasa sing ditindakake para kolega wanita kanggo menehi solusi ngukur lan ngemas.      
    Waca liyane
  • Tanduran Anyar Smartweigh

    Bubar iki dibangun pabrik anyar kanggo nyukupi kebutuhan produksi mesin kemasan massal sajrone seminggu ing Smartweigh.  
    Waca liyane
  • Smartweigh Sino-pack 2021exhibition

    Pameran Smartweigh Sino-pack 2021

    Tim Smartweigh bakal tampil ing Sino-pack 2021 jam 4-6, Maret 2021. Nomer kios: 1.2 / A55 Alamat: Area A, Komplek Pameran Ekspor & Ekspor China, Guangzhou, PR China. Pameran Internasional China babagan Mesin & Bahan Kemasan kaping 27 minangka perdagangan kemasan profesional lan ...
    Waca liyane
  • The advantages and disadvantages of vacuum rotary packing machine

    Kaluwihan lan kekurangan mesin kemasan rotary vakum

    Mesin pengemas vakum rotary lair kanggo ngrampungake kekurangan tenaga kerja pabrik, yaiku salah sawijining mesin pengemas vakum. Mesin pengepakan vakum rotary apik kanggo pengembangan jangka panjang perusahaan amarga otomasi: otomatis njupuk tas kosong, tas mbukak otomatis, tanggal cetak, isi otomatis, segel lan ...
    Waca liyane
  • Pickle kimchi weighing packing line in jar and bottle

    Kimchi pickle ngemas garis ing jar lan botol

    Apa sampeyan seneng panganan acar kayata kimchi? Merek endi sing paling disenengi? Bubar iki, Smart Weigh wis kerja sama kimchi ing garis kemasan bobot botol karo perusahaan Korea, sing pabrik dibangun ing provinsi Jiangsu, China. "Kita ora nate mikir yen iki bisa otomatis ...
    Waca liyane
  • Timbangan Cerdas rawuh ing kios PROPAK CHINA 51A20

    Iki minangka pameran kaping pisanan ing taun 2020, tim Smart Weigh tetep ngenteni nalika dolan. Booth kita yaiku 51A20. Kita nampilake mesin kemasan sekunder kanthi bobot multihead. Sing penting yaiku supaya produk diisi vertikal kanthi bobot utawa jumlah sing akurat. 
    Waca liyane
  • Game basket persahabatan Smart Weigh karo mitra

    tanggal 21 Oktober, 2020 Kita bisa nyedhak liwat olahraga, bola basket minangka salah sawijining olahraga sing bisa nggabungake bebarengan. Kami, mesin kemasan SMART WEIGHT co., Duwe game basket persahabatan karo mitra bisnis jangka panjang. Pitu pemain saka Smart Weigh minangka presentasi gabung karo game iki ...
    Waca liyane