Mesin Kemasan Kantong Quad-SW SW-P460

Katrangan singkat:

Cocog kanggo macem-macem jinis alat ukur, panganan puffy, roll shrimp, peanut, popcorn, cornmeal, wiji, gula lan uyah lan liya-liyane sing bentuke gulung, irisan lan butiran dll.


  • Konstruksi mesin: Baja tahan karat 304
  • Gaya tas sing kasedhiya: Kantong tutup, tas segel papat
  • Detail Produk

    Tag Product

    Spesifikasi

    Model 

    SW-P460

    Ukuran tas

    Lebar sisih: 40- 80mm; Jembar segel sisih: 5-10mm

    Jembar ngarep: 75-130mm; Length: 100-350mm

    Jembar maksimal film roll

    460 mm

    Kacepetan packing

    50 tas / min

    Kekandelan film

    0,04-0,10mm

    Konsumsi udhara

    0,8 mpa

    Konsumsi gas

    0,4 m3/ men

    Voltase listrik

    220V / 50Hz 3.5KW

    Ukuran Mesin

    L1300 * W1130 * H1900mm

    Bobot Bruto

    750 Kg

    Aplikasi

    Mesin kemasan segel 4 sisih cocog kanggo macem-macem jinis alat ukur, panganan kembung, gulung udang, kacang, popcorn, jagung, winih, gula, uyah lan liya-liyane sing bentuke gulung, irisan lan butiran dll.

    Fitur

    • Kontrol Mitsubishi PLC kanthi output akurasi tinggi biaxial sing stabil lan layar warna, nggawe tas, ngukur, ngisi, nyithak, nglereni, rampung ing siji operasi;

    • Kothak sirkuit kapisah kanggo pneumatik lan kontrol daya. Swara sithik, lan luwih stabil;

    • Tarik film nganggo sabuk dobel motor servo: kurang tahan, tas dibentuk kanthi apik kanthi tampilan luwih apik; sabuk tahan karo ora krusu.

    • Mekanisme ngluncurake film eksternal: instalasi film packing sing luwih gampang lan luwih gampang;

    • Mung kontrol layar tutul kanggo nyetel penyimpangan tas. Operasi sing gampang.

    • Nutup mekanisme jinis, bubuk bela ing jero mesin.

    FAQ

    1. Pira jinis tas sing bisa digawe mesin kemasan?

    Mesin iket tas sing dipasang yaiku kanggo tas sing dipasang lan 4 tas segel sisih.

     

    2. Aku duwe sawetara tas kanthi ukuran beda, apa cukup mesin packing?

    Mesin packing vertikal kalebu 1 tas tilas. Kantong 1 tas mung bisa nggawe 1 tas, nanging dawa tas bisa diatur. Formulir kantong ekstra dibutuhake kanggo tas liyane.

     

    3. Apa mesin digawe saka waja tahan karat?

    Ya, konstruksi mesin, pigura, bagean kontak produk kabeh stainless steel 304.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita