SUS304 campuran 24 bobot multihead sirah

Katrangan singkat:

24 timbangan kepala bisa nimbang lan nyampur 2-8 jinis produk sekaligus, biasane kanggo kacang buncis, sereal, kacang-kacangan, woh-wohan garing, panganan laut garing lan proyek campuran liyane.


  • Bahan Konstruksi: SUS304
  • Bingkai Mesin: 4 bingkai dhasar
  • Jilid Hopper: 0,8L / 1L
  • Gaya Kontak Panganan: Plain plate / Plat embossing
  • Gaya Nggawe Cone Ndhuwur: Getaran
  • Campuran: 4-6 jinis
  • Kelas anti banyu: IP65
  • Sistem Kontrol: Kontrol modular
  • Ukuran Dhuwit Minimal: 1 set
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Product

    SW-M324 multihead weigher nganggo 3 lapisan hopper: feed hopper, weight hopper lan memory hopper. Smart Weigh duwe inovasi kanggo 3 lapisan hopper 24 bobot bobot: hopper bobot lan memori hopper bakal bisa digunakake kanggo kombinasi bobot. 

    xiangqing1

    Spesifikasi

    Model

    SW-M324

    Timbang

    24

    Kisaran bobot

    1-200 x6 gram

    1-300 x4 gram

    1-500 x3 gram

    1-800 x2 gram

    Max. kacepetan

    50 tas / min

    Tombol volume

    0,8L

    Akurasi

    ± 0,1-1,5g

    Pena kontrol

    10 "layar tutul

    Tegangan

    220V 50 / 60HZ, fase siji

    Sistem drive

    Motor stepper (modular nyopir)

    24 head weigher M324

    Aplikasi

    Campuran bobot multi kepala cocok kanggo macem-macem jinis produk, bisa nganti bobote lan dicampur sekaligus. Ngirit ruang lan suda biaya perawatan mesin.

    Cemilan

    Permen

    Muesli

    Perkakas

    Fitur

    • Nyawiji 2-6 jinis produk kanggo dipilih, kanthi memori memori kanthi kacepetan lan tliti kanthi dhuwur;
    • 3 model bobot ana: campuran, kembar & pengepakan tunggal;
    • Priksa fungsi mbucal stagger kanggo mungkasi blockage;
    • Bagean kontak panganan bubar tanpa alat, luwih gampang dibersih.

    M324 weigher packing machine

    Nggambar Mesin

    Smart Weigh nyedhiyakake tampilan 3D sing unik (tampilan kaping 4 kaya ing ngisor iki). Iki 3 campuran 24 kepala bobot kepala.

    M324 24 head weigher

    Mesin Packing sing kasedhiya

    VFFS

    Mesin Pembungkus Dpi

    Mesin mesin pembungkus vertikal 14 bobot bisa nggawe kantong utawa kantong gusset. Tas digawe dening film gulung.

    VFFS bag
    /about-us/
    Candy doypack packing line

    Mesin Packing Rotary

    14 kepala bobot bisa digunakake kanthi mesin pengepakan rotary. Iki cocog kanggo gaya tas premade, kayata Doypack.

    premade bag
    tray denester

    Tray Denester

    14 kepala bobot kerja nganggo denester tray. Bisa entuk pakan otomatis tray tray, ngebotake otomatis lan ngisi nampan, otomatis nampan nampan menyang peralatan sabanjure.

    tray sample
    Thermoforming packing machine

    Thermoforming / Mesin Paket Tray

    14 kepala bobot bisa digunakake karo mesin pengepakan film regangan 

    Thermoforming tray

    FAQ

    1. Apa sistem kontrol modular?
    Sistem kontrol modular tegese sistem kontrol papan. Motherboard ngitung minangka otak, papan kontrol kontrol bisa digunakake. Timbangan multihead Smart Weigh nggunakake sistem kontrol modular kaping 3. 1 papan drive kontrol 1 feed hopper lan 1 bobot bobot. Yen ana 1 hopper bubar, nglarang hipper iki ing layar tutul. Hoppers liyane bisa kaya biasane. Lan papan drive iku umum ing seri bobot multihead Timbang. Contone, ora. Papan drive 2 bisa digunakake kanggo no. 5 Papan drive. Iku trep kanggo nyedhiyakake lan perawatan.

    2. Apa bobot iki mung bisa bobote 1 bobot target?
    Bisa ngebotake bobot sing beda-beda, mung ngganti paramèter bobot ing layar tutul. Gampang operasi.

    3. Apa mesin iki digawe saka baja stainless?
    Ya, konstruksi mesin, pigura, lan bagean kontak panganan kabeh baja stainless steel kelas 304. Kita duwe sertifikat babagan kasebut, kita seneng ngirim sampeyan yen perlu.

    4. Yen aku tuku bobot kanggo produk campuran, bisa uga aku nimbang 1 produk ing ngarep?
    Ya. Yen 4 campuran bobot, yen sampeyan pengin nimbang produk 200g, saben bobot sampeyan nemtokake bobot target yaiku 50g. Bobot akhir yaiku 200 gram.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Apa sistem kontrol modular?

    Sistem kontrol modular tegese sistem kontrol papan. Papan ibu ngitung minangka otak, dewan drive ngontrol mesin sing digunakake. Timbangan multihead Smart Weigh nggunakake sistem kontrol modular kaping 3. 1 papan drive kontrol 1 feed hopper lan 1 bobot bobot. Yen ana 1 hopper bubar, nglarang hipper iki ing layar tutul. Hopper liyane bisa mlaku kaya biasane.

    Lan papan drive iku umum ing seri bobot multihead Timbang. Contone, ora. Papan drive 2 bisa digunakake kanggo no. 5 Papan drive. Iku gampang kanggo nyedhiyakake lan njaga.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita