SUS304 Standard 10 kepala timbangan multi-kepala

Katrangan singkat:

10 kepala multihead weigher minangka pilihan sing efektif kanggo camilan, permen, jagung, kacang buncis, panganan beku, beras lan liya-liyane.


  • Bahan Konstruksi: SUS304
  • Bingkai Mesin: 4 bingkai dhasar
  • Jilid Hopper: 1.6L / 2.5L
  • Gaya Kontak Panganan: Plain plate / Plat embossing
  • Gaya Nggawe Cone Ndhuwur: Getaran
  • Kelas anti banyu: IP65
  • Sistem Kontrol: Sistem kontrol modular
  • Ukuran Dhuwit Minimal: 1 set
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Product

    Spesifikasi

    Model

    SW-M10

    Timbang

    10

    Kisaran bobot

    10-1000 gram

    Max. kacepetan

    65 tas / menit

    Tombol volume

    1.6L / 2.5L

    Akurasi

    ± 0,1-1,5g

    Pena kontrol

    Layar tutul 7 "utawa 10"

    Tegangan

    220V 50 / 60HZ, fase siji

    Sistem drive

    Motor stepper (modular nyopir)

    10 head weigher

    Aplikasi

    Skala multihead kepala minangka model standar lan ekonomi. Minangka pilihan apik kanggo bisnis anyar.

    Bakery

    Permen

    Sereal

    Perkakas

    Kripik cemilan

    Panganan beku

    Panganan ingon-ingon

    Seafood

    Fitur

    • Nduweni 1.024 jinis kombinasi bobot.

    • Wajan panganan desain amba standar fleksibel kanggo cemilan, permen lan produk liyane ..

    • 1.6L utawa 2.5L hopper kanggo bobot produk lan volume beda.

    • Plat palin utawa piring embossing kanggo produk kanthi fitur sing beda-beda.

    cof
    cof
    mde

    Nggambar Mesin

    Smart Weigh nyedhiyakake tampilan 3D sing unik (tampilan kaping 4 kaya ing ngisor iki)

    10 head weigher drawing

    Mesin Packing sing kasedhiya

    VFFS

    Mesin Pembungkus Dpi

    Mesin mesin pembungkus vertikal 14 bobot bisa nggawe kantong utawa kantong gusset. Tas digawe dening film gulung.

    VFFS bag
    /about-us/
    Candy doypack packing line

    Mesin Packing Rotary

    14 kepala bobot bisa digunakake kanthi mesin pengepakan rotary. Iki cocog kanggo gaya tas premade, kayata Doypack.

    premade bag
    tray denester

    Tray Denester

    14 kepala bobot kerja nganggo denester tray. Bisa entuk pakan otomatis tray tray, ngebotake otomatis lan ngisi nampan, otomatis nampan nampan menyang peralatan sabanjure.

    tray sample
    Thermoforming packing machine

    Thermoforming / Mesin Paket Tray

    14 kepala bobot bisa digunakake karo mesin pengepakan film regangan 

    Thermoforming tray

    FAQ

    1. Apa sistem kontrol modular?
    Sistem kontrol modular tegese sistem kontrol papan. Motherboard ngitung minangka otak, papan kontrol kontrol bisa digunakake. Timbangan multihead Smart Weigh nggunakake sistem kontrol modular kaping 3. 1 papan drive kontrol 1 feed hopper lan 1 bobot bobot. Yen ana 1 hopper bubar, nglarang hipper iki ing layar tutul. Hoppers liyane bisa kaya biasane. Lan papan drive iku umum ing seri bobot multihead Timbang. Contone, ora. Papan drive 2 bisa digunakake kanggo no. 5 Papan drive. Iku trep kanggo nyedhiyakake lan perawatan.

    2. Apa bobot iki mung bisa bobote 1 bobot target?
    Bisa ngebotake bobot sing beda-beda, mung ngganti paramèter bobot ing layar tutul. Gampang operasi.

    3. Apa mesin iki digawe saka baja stainless?
    Ya, konstruksi mesin, pigura, lan bagean kontak panganan kabeh baja stainless steel kelas 304. Kita duwe sertifikat babagan kasebut, kita seneng ngirim sampeyan yen perlu.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Apa sistem kontrol modular?
    Sistem kontrol modular tegese sistem kontrol papan. Papan ibu ngitung minangka otak, dewan drive ngontrol mesin sing digunakake. Timbangan multihead Smart Weigh nggunakake sistem kontrol modular kaping 3.
    1 papan drive kontrol 1 feed hopper lan 1 bobot bobot. Yen ana 1 hopper bubar, nglarang hipper iki ing layar tutul. Hopper liyane bisa mlaku kaya biasane.Lan papan drive iku umum ing seri bobot multihead Timbang. Contone, ora.
    Papan drive 2 bisa digunakake kanggo no. 5 Papan drive. Iku gampang kanggo nyedhiyakake lan njaga.
     
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita